Szezonális szerviz

SZEZONÁLIS SZERVIZ

A járművek folyamatos, biztonságos működéséhez elengedhetetlen, hogy rendszeresen karbantartsuk. Éves vagy kilométer függő átvizsgálások során a gyár által előírt összes karbantartást célszerű elvégeztetni, hogy gondtalanul tudjuk autózni és járművünk élettartama ne csökkenjen.

A karbantartás fontos része az időszakos olajcsere

a motorolaj feladata, hogy elválassza az egymással fémesen súrlódó motoralkatrészeket és ezáltal csökkenti a súrlódási veszteséget és a kopást. Lényeges szerepet játszik a motorban keletkező hő elvezetésében és az alkatrészek tisztántartásában.

Miért kell olajat cserélni?

A motorolaj szerves vegyületekből áll, amely az idő és terhelés hatására megváltozik. Az olaj „elfáradása” nem más, mint a használat közben elkövetkező fizikai és kémiai állapotváltozások folyamata. A gyakorlatban az olajcsere periódus nemcsak a motorolaj minőségétől, hanem a kenési rendszertől és a jármű üzemeltetési körülményétől is függ.

Diagnosztika

Szervizünk fel van szerelve a legmodernebb diagnosztikai berendezésekkel, amelyekkel az Ön, és a XXI. század elvárásait is túlteljesíthetjük. Szervizes munkatársaink folyamatosan részt vesznek az Opel által biztosított, magas szintű képzéseken. E két dolog együttesen biztosítja azt, hogy az általunk karbantartott, szervizelt autók mindig üzembiztosan, és megbízhatóan működjenek.