Új Kia Ceed bemutató!

Új Kia Ceed bemutató!
Török Tibor
Kia Cee'd 2018

Ismerje meg a Kia fantasztikus új modelljét!

Keresse szakértőinket a Kia Wallisnál és vegyen részt ingyenes tesztvezetésünkön!

KIA CEE’D

Készen áll az új Kia Cee’d-re? Ismerje meg a Kia Wallisnál!

Kia Cee'd 2018.

Nem tagadjuk: az új Kia cee’d létezésének egyetlen célja, hogy dinamikus vonalaival elcsavarja az Ön fejét.

Számíttassa be használtautóját új Kia Cee’d árába!

Használtautója most 200.000 Ft-tal többet ér!1

Kérdéseivel forduljon hozzánk!  › › ›

 

Bemutatjuk Önnek az új Kia Cee’d-et!

Az új Kia Ceed alacsony, széles megjelenéssel hódítja meg az utat, azonnal magára vonja a figyelmet. Erőteljes megjelenésével uralja az utat és olyan vezetési élményt nyújt Önnek, mely egyedülálló a kategóriájában!

Kia Cee'd 2018

 

Az új Kia Ceedben mindent a vezető köré terveztünk. A stílus és technológia tökéletes párosítása a 8″-os érintőképernyős navigációs rendszer.

Kia Cee'D utastér 2018

 

Válasszon dinamikus benzin- és takarékos dízelmotorok közül 100-tól 140 lóerő teljesítményig. Minden motor teljesíti a legfrissebb Euro 6d TEMP károsanyag-kibocsátási előírásokat. Minden turbófeltöltésű benzinmotor benzin részecskeszűrővel (GPF), a dízelmotorok pedig fejlett kipufogógáz-tisztító rendszerrel (SCR) vannak felszerelve.

Kia Cee'D 2018

 

Magabiztos kanyarvétel és nagysebességű stabilitás.

Válassza a 6 sebességes kézi váltót, vagy a Kia 7 sebességes, duplakuplungos automata váltóját (DCT) még agilisabb váltással és hatékonysággal. Szabályozza vezetési élményét a Vezetési mód váltó (DMS)1lehetőséggel.

Foglaljon még most időpontot tesztvezetésünkre! › › ›

 

 

KIA Online szolgáltatátsok:

Legyen mindig naprakész a Kia Online Szolgáltatásokkal, amelyeket a TomTom Élő Szolgáltatások2 bocsát rendelkezésére. Tájékozódjon a 8″”-os érintőképernyőn többek között a benzinkutakról, parkolásról, traffipaxokról, időjárásról. A beépített navigációs rendszer 7 év ingyenes térképfrissítést és online szolgáltatásokat tartalmaz.4 Amíg úton van, az Android AutoTM és az Apple CarPlayTM szórakoztatja.5

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT › › ›

PRÓBÁLJA KI AZ ELSŐK KÖZÖTT, TESZTVEZETÉSEN! › › ›

 

TEKINTSE MEG GALÉRIÁNKAT AZ OLDAL ALJÁN!

 

Cee’d modellcsalád:

 CEE’D

Válassza Cee’d modellünket, melyet modern felszereltséggel és igazi Kia élménnyel szereltünk fel.

 CEE’D kombi

Kombi modellünk tökéletes családi utazások és élmények alkalmaira. Legyen együtt családjával bármilyen kalandra is készülnek!

 

Válassza ki Önhöz melyik szériafelszereltség illik:

Cee’d LX

Főbb jellemzők:

 • Fűtött elektromos külső tükör
 • Hazakísérő fény
 • Elektronikus menetstabilizáló
 • Multifunkciós kormány
 • Klímaberendezés

Cee’d GT Line

Főbb jellemzők:

 • Jégkocka LED nappali menetfény
 • 17″-os könnyűfém felni
 • GT Line optikai csomag
 • Supervision műszeregység
 • Perforált bőrkormány

Cee’d EX Limited

Főbb jellemzők:

 • Kanyarfényszóró
 • Könnyűfém keréktárcsa
 • Kétzónás klímaberendezés
 • Tempomat
 • Bluetooth

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT › › ›

VAGY KERESSE SZAKÉRTŐINKET › › ›

 

KIA ceed GT Kia Ceed kombi KIA pro-ceed

 

Jognyilatkozat

A képek csak illusztrációk.

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.
Az árak ajánlott bruttó fogyasztói árak és a készlet erejéig érvényesek.Részletek és konkrét árajánlatok az akcióban részt vevő Kia Wallisnál.
A Vezetési mód választás (DMS) csak a 7 sebességes duplakuplungos váltóhoz (DCT) elérhető.
A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva. Amennyiben az első csatlakozás nem történik meg a vásárláskor, az időtartam a vásárlás és az üzembehelyezés közötti idővel csökken.
A legtöbb kormány és helyi hatóság egyetért abban, hogy a TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás a vezetést biztonságosabbá teszi. A TomTom megfelel a helyi jogszabályoknak, és ahol szükséges, adaptálja a gyakorlatát.

7 év térképfrissítés: A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkeznek, és 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra. A frissítésért a márkaszervizek munkadíjat számíthatnak fel. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térkép adatszolgáltatója, a HERE biztosít.

Android Auto™ és Apple CarPlay™: Az új Kia Ceed Android Auto™ kompatibilis, úgy tervezve, hogy az 5.0-ás (Lollipop), vagy annál újabb Androiddal rendelkező készülékekkel működjön. Az Apple CarPlay™ iPhone 5 vagy annál újabb készülékekhez elérhető. Mindkét rendszer képes hangvezérlésre, így lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit a kormányon, szemét pedig mindig az úton tartsa. Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye, míg az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye.

Clari-Fi™ technológia: A JBL® hangrendszer Clari-Fi™ technológiát használ. A digitális adatok gyakran elvesznek, mikor MP3 formátumba tömörítik őket. A Clari-Fi™ technológia segít az elveszett magas/mély hangok korrigálásában és javítja a zene minőségét.

DRIVE WiSE technológiák: A Drive Wise technológiák támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út-, illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A Drive Wise technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.

Az ütközésre figyelmeztető rendszer (FCA) egy támogatási rendszer, és nem mentesíti a vezetőt felelősségétől a jármű biztonságossá tételéhez. A vezetőnek még mindig hozzá kell igazítania vezetési magatartását saját vezetési képességeihez, a jogi követelményekhez és a teljes közúti és közlekedési viszonyokhoz. Az FCA-t nem úgy tervezték, hogy önállóan vezesse a járművet. További információkért olvassa el a használati útmutatót.

7 év garancia: Maximum 150.000 km újautó-garancia. Érvényes az EU tagállamokban (beleértve Norvégiát, Svájcot, Izlandot és Gibraltárt), helyi feltételek szerint.