Új generációs Kia Ceed

Új generációs Kia Ceed
Tollas Gábor

Új KIA CEED: Hódításra készen!

Megújult külsővel és belsővel!

Fedezze fel a dinamikus motor és kiváló csatlakoztatás kényelmét, mely az új dinamikusabb külső megjelenéssel és bőséges csomagtérrel párosul.

 

Próbálja ki modellünket tesztvezetésen › › ›

Ismerje meg az új Kia Ceed funkcióit

Kia Cee'd 2018.

Válassza a Kia Wallis kínálatában:

  • 1.4 T-GDi 7DCT 140 LE
  • ECO csomag Aktív légterelővel
  • Sávtartó asszisztens (LFA)
  • 7 év grancia

Akciós induló ára:

4.499.000 Ft


Újratervezett, intuitív belső.

A vezető köre tervezett új belső tér egyszerű, vízszintes elrendezése tágasabb atmoszférát teremt.

A stílus és technológia tökéletes párosítása a 8″-os érintőképernyős navigációs rendszer.

Dinamikus motorokkal ellátva.

Válasszon dinamikus benzin- és takarékos dízelmotorok közül 100-tól 140 lóerő teljesítményig. Minden motor teljesíti a legfrissebb Euro 6d TEMP károsanyag-kibocsátási előírásokat.

Magabiztos kanyarvétel.

A független felfüggesztés agilis reakciókat, jobb rugózást és lengéscsillapítást, közvetlenebb kormányzást tesz lehetővé. A Michelin Pilot Sport 4 gumiabroncsok tökéletesen kiegészítik a Kia Ceed sportos vezethetőségét.

  • Szerelje fel extrákkal.
  • Vezeték nélküli töltés.
  • JBL prémium hangrendszer.
  • TomTom Élő Szolgáltatások.
  • 7 év ingyenes térképfrissítés.

 

Próbálja ki modellünket tesztvezetésen › › ›

Kia Cee'D utastér 2018

 

 

JOGI NYILATKOZAT

A képek csak illusztrációk.

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.
Az árak ajánlott bruttó fogyasztói árak és a készlet erejéig érvényesek.Részletek és konkrét árajánlatok az akcióban részt vevő Kia Wallisnál.

(1) Vezetési mód választás
A Vezetési mód választás (DMS) csak a 7 sebességes duplakuplungos váltóhoz (DCT) elérhető

(2) Kia Online Szolgáltatások a TomTom Élő Szolgáltatások jóvoltából
A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva. Amennyiben az első csatlakozás nem történik meg a vásárláskor, az időtartam a vásárlás és az üzembehelyezés közötti idővel csökken.

(3) TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás
A legtöbb kormány és helyi hatóság egyetért abban, hogy a TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás a vezetést biztonságosabbá teszi. A TomTom megfelel a helyi jogszabályoknak, és ahol szükséges, adaptálja a gyakorlatát.

(4) 7 év térképfrissítés
A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkeznek, és 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra. A frissítésért a márkaszervizek munkadíjat számíthatnak fel. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térkép adatszolgáltatója, a HERE biztosít.

(5) Android Auto™ és Apple CarPlay™
Az új Kia Ceed Android Auto™ kompatibilis, úgy tervezve, hogy az 5.0-ás (Lollipop), vagy annál újabb Androiddal rendelkező készülékekkel működjön. Az Apple CarPlay™ iPhone 5 vagy annál újabb készülékekhez elérhető. Mindkét rendszer képes hangvezérlésre, így lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit a kormányon, szemét pedig mindig az úton tartsa. Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye, míg az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye.

(6) Clari-Fi™ technológia
A JBL® hangrendszer Clari-Fi™ technológiát használ. A digitális adatok gyakran elvesznek, mikor MP3 formátumba tömörítik őket. A Clari-Fi™ technológia segít az elveszett magas/mély hangok korrigálásában és javítja a zene minőségét.

(7) DRIVE WiSE technológiák
A Drive Wise technológiák támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út-, illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A Drive Wise technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.

(8) A technológia csak a duplakuplungos modellek esetében elérhető.
(9) Ütközésre figyelmeztető rendszer
Az ütközésre figyelmeztető rendszer (FCA) egy támogatási rendszer, és nem mentesíti a vezetőt felelősségétől a jármű biztonságossá tételéhez. A vezetőnek még mindig hozzá kell igazítania vezetési magatartását saját vezetési képességeihez, a jogi követelményekhez és a teljes közúti és közlekedési viszonyokhoz. Az FCA-t nem úgy tervezték, hogy önállóan vezesse a járművet. További információkért olvassa el a használati útmutatót.

(10) 7 év garancia
A Kia 7 éves / 150 000 kilométeres gyártói garancia érvényes az EU tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltárban), helyi feltételek szerint.