KIA Venga

Kia Venga

Kia Venga

A funkció és a fantázia találkozása

Ki mondta, hogy nem lehetsz stílusos és gyakorlatias egyszerre? Európai dizájn, határozott fellépés, feszes vonalak és merész szögek adják a Kia Venga különleges megjelenését. Ezt gondos odafigyelés és apró fejlesztések teszik teljessé, biztosítva, hogy a funkcionalitás soha ne állhasson a feltűnő külső útjába.

Design és innováció

Európában született

A Kia európai tervezőcsapata a 2015-ös Vengát számos olyan feltűnő stíluselemmel látta el, amelyek rendkívül modernek, ugyanakkor megőrzik az egyedi Kia-jelleget. Ilyen a nagyobb tigrisorr hűtőmaszk a különálló, áthelyezett Kia emblémával és az áttervezett alsó rács beépített ködfényszóróval és nappali LED világítással. Hátul vízszintes krómdíszítés társul a szintén ledes új, hátsó lámpacsoporthoz.

Jelentkezzen tesztvezetésre most!

Jelentkezem

Belső tér

Ergonómia az utastérben

A megújult 2015-ös Kia Venga utasterének minőségét fényes díszítőelemekkel hangsúlyozott sötétebb fémdekoráció emeli. Újdonság az új középkonzol és a navigációs rendszer, valamint az opcióként rendelhető fűtött kormánykerék, ami hideg időben is kellemessé teszi a vezetést. Az új utastér stílusos és igazán tágas – köszönhetően a Venga kategóriájában szokatlanul nagy tengelytávjának (2.615 mm) és 1.600 mm-es magasságának. Felszerelései közé tartozik egy 130 mm-en csúsztatható, 60/40 arányban osztva dönthető hátsó ülés, amely a padlóval síkba fektetve sokoldalú és tágas csomagteret kínál.

Környezetbarát erő

Széles motorválaszték

Bármilyen legyen is a vezetési stílusod, a megújult Venga kielégíti az igényeidet. A különböző piacokon akár hétféle 1,4 és 1,6 literes benzines illetve dízelmotorból lehet választani, amelyek 77-128 lóerő teljesítményt nyújtva öt- vagy hatfokozatú kézi, illetve négyfokozatú automata sebességváltón keresztül hajtják az első kerekeket. A Venga széria minden motorjához megrendelhető a Kia fogyasztáscsökkentő ISG start-stop technológiája. Az ISG-vel felszerelt modellek CO2 kibocsátása akár mindössze 114 g/km is lehet (az 1,4 literes CRDi dízelmotorok esetén).

A legjobb KIA ajánlatokkal várjuk Önt!

Ajánlatkérés