KIA Stonic 2017

KIA Stonic

Kia Stonic

Azoknak, akik szeretnek élni

Az új Kia Stonic azoknak készült, akiknek kaland minden utazás. Aerodinamikus vonalak és vagány orrkialakítás emeli ki egyediségét, csakúgy, mint a hátsó szárny és a mélyre húzott légbeömlő nyílások. Hangsúlyos sárvédők és lökhárítók egészítik ki a városi crossover képét.

Design

KIA Stonic

Merész külső

Könnyen felismerhető, mégis letisztult külsejével az új Kia Stonic a sportosság és a jókedv hírnöke. A tetősínek, a 17 colos könnyűfém kerekek és a sötétített üvegek csak úgy vonzzák a tekintet, míg a Bi-projektoros kanyarkövető fényszórók és ködlámpák megvilágítják az utat Ön előtt.

Jelentkezzen tesztvezetésre most!

Jelentkezem

Dinamikus vezetés

KIA Stonic

Dinamikus utazás

Az új Kia Stonic-ot agilis, érzékeny kormánnyal szereltük azért, hogy pontosan és gyorsan manőverezhessen vele. Élvezze a merev karosszéria előnyeit minden alkalommmal, amikor megfogja a kormányt.

Indítsa be a motort!

Üljön be, kösse be magát és indítsa be a 120 lóerős 1.0 T-GDI motort, ami tökéletesen illeszkedik a Stonic karakteréhez.

Kényelem és praktikum

KIA Stonic

Vezetőbarát beltér

Helyezze magát kényelembe a tágas utastérben, és élvezze az innovatív vezetési élményt a fejlett technológiáknak köszönhetően. Itt minden a vezetőről szól. Az információs kijelző és a gombok könnyen elérhetők, a jól átgondolt belső pedig lehetővé teszi, hogy Ön a vezetésre koncentráljon.

Tágas utastér

A Kia Stonic kívül vagány, belül tágas. Rengeteg hely van benne a sok barát számára. Vásárolna? Semmi baj. Hajtsa le a 60:40 arányban dönthető hátsó üléssort, és pakoljon be bármit.

Csatlakozás

KIA Stonic

Okosan összekötve

Az új Kia Stonicban elérhető az Android Auto™ és az Apple CarPlay™. Legyen kapcsolatban a világgal és hallgassa kedvenceit miközben mindig az útra figyel.

KIA online szolgáltatások

Maradjon naprakész a Kia Online szolgáltatásokkal a TomTom2 jóvoltából. A vezetőülésben ülve is könnyedén szerezhet információt a sebességmérő kamerákról, időjárásról, forgalmi helyzetről a 7 colos kijelzőn keresztül.

Technológia és biztonság

KIA Stonic

Drive Wise

Fedezze fel a Drive Wise-t és a Kia egyre nagyobb számban elérhető biztonsági szolgáltatásait.  Azért fejlesztjük, hogy útja biztonságosabb legyen. Segít önnek gyorsan reagálni a veszélyekre, hogy Ön a vezetés élvezetére koncentrálhasson.

Ütközésre figyelmeztető rendszer

Az Ütközésre figyelmeztető rendszer (FCA) segít elkerülni egy esetleges balesetet úgy, hogy jelez és automatikusan fékez, ha szükséges.  A lökhárítón elhelyezett radar és a szélvédőben elhelyezett kamera figyelik a felbukkanó veszélyeket, mint más autók vagy gyalogosok.

 

A legjobb KIA ajánlatokkal várjuk Önt!

Ajánlatkérés