KIA Stinger

KIA Stinger

Kia Stinger

Hamarosan megérkezik a szenzációs gran turismo

Ismerje az utat maga előtt, és élvezze a vadonatúj Kia Stinger 370 lóerős, 3,3 literes, duplaturbós, V6-os motorjának erejét. Garantáljuk, hogy környezetében minden más háttérbe szorul és Ön lesz a legfeltűnőbb.

Design

KIA Stinger

Minden szögből tökéletes design

A Stinger igazi Gran Turismo, a 2017-es év EyesOn Design Award nyertese. A lenyűgöző teljesítmény, a kifogástalan stílus és a csúcstechnológia ötvözi egymást az autó minden centiméterén.

Technológia és kényelem

KIA Stinger

Fejlett technológia és első osztályú kényelem

Merész stílus és kényelem jellemzi az új Kia Stinger-t, hiszen minden részletét a hosszú utazásra terveztük, amelynek során az utazás puszta öröme mindennél fontosabb.

Motor

KIA Stinger

Erős ajánlat

Az új Kia Stinger lenyűgöző megjelenése hasonlóan meggyőző tulajdonságokat rejt. Szeretné érezni a motor erejét? Ezek a motoradatok magukért beszélnek.

  • 3.3 T-GDI V6 AT8 370 LE Legnagyobb sebesség: 270 km/h. 0-100 km/h: 5.1 mp
  • 2.0 T-GDI AT8 255 LE
  • 2.2 CRDi AT8 200 LE

Jelentkezzen tesztvezetésre most!

Jelentkezem

Technológia

KIA Stinger

Minden ami kell, bármerre is menjen

Mérnökeink célja, hogy a vezető teljes elégedettséget és kontrollt érezzen a volánnál. Bármire is vágyik, mi gondoltunk rá. A páratlanul kényelmes belsőt csatlakozási lehetőségekkel, kényelmi, információs és szórakoztató szolgáltatásokkal szereltük fel. A vezető több módon is kapcsolatba léphet autójával, így minden pillanat újabb élményeket rejt, még a leghosszabb utakon is.

Biztonság

KIA Stinger

High-tech biztonság a hosszú utakra

A hosszú utak során is a biztonság a legfontosabb, ezért az új Kia Stinger egy sor aktív Drive Wise(5)biztonsági berendezéssel rendelkezik, amelyek még magasabb szintű asszisztenciában részesítik a vezetőt. Felkészülnek és reagálnak a forgalmi helyzetekre, segítenek észlelni a lehetséges veszélyeket, így fokozva a biztonságot, miközben Ön vezet.

A legjobb KIA ajánlatokkal várjuk Önt!

Ajánlatkérés