Kia Sportage 2016

A vadonatúj Kia Sportage

Ne csak utazzon: élvezze a vezetést!

A vadonatúj Kia Sportage jóval többet nyújt. Még karakteresebb formaterv. Még több élvonalbeli technológia. Még fejlettebb kényelmi és biztonsági funkciók. Még több indok, hogy megragadjuk a pillanatot. Lássa új szemmel a világot! Keressen új kalandokat, új helyeket. Az innovációkban, dizájnban és kényelemben bővelkedő új Sportage tökéletes társa lesz minden helyzetben.

Külső formaterv

Kia Sportage

Lenyűgöző. A környezettől függetlenül

Az új Kia Sportage mindenhol kiemelkedik a tömegből; városban, terepen, országúton és az otthona előtt is. A Sportage a sportosság és a stílus tökéletes kombinációját nyújtja. Az Európában tervezett és gyártott, karakteres, innovatív formatervvel rendelkező Sportage és Sportage GT Line lenyűgöző szolgáltatásokat és vérpezsdítő kalandokat kínál.

A kifinomultság új arca

Az új Kia Sportage egyetlen szó nélkül is sokat elárul gazdájáról. A jellegzetes külső formaterv tekintélyt parancsoló sziluettel, izmos kiállással, valamint merész orr- és farrésszel vív ki elismerést. A plasztikusan formált motorházfedél és a Kia hűtőmaszk összetéveszthetetlen, sportos megjelenést kölcsönöz a Sportage-nek. Az i-re a lendületes vonalú hátsó lámpa testek és a stílusos részletek teszik fel a pontot.

Jelentkezzen tesztvezetésre most!

Jelentkezem

Belső kialakítás és minőség

Kia Sportage

A különbség nem csak látható: érezhető is

Mindent a szemnek, mindent a kéznek. Az új Kia Sportage utastere puha tapintású anyagokkal, elegáns felületekkel, és részletekbe menő kidolgozással gondoskodik az elvárá- sait felülmúló kényelemről. A divatos ülésektől a prémium anyagválasztásig minden egy célt szolgál: hogy Ön otthon érezze magát. Az új, ergonomikus műszerfal a vezető felé fordul, minden kezelőszerv, minden műszer könynyen elérhető és leolvasható. A központi kijelző praktikusan a szem magasságában jeleníti meg az adatokat, az alsó kezelőszervek pedig könnyen, egy mozdulattal elérhetőek. A Sportage az innováció, a kényelem és a világszínvonalú formatervezés egysége.

Vezető támogatás

Kia Sportage

Mindenre gondoltunk, hogy Önnek már ne kelljen

A vadonatúj Kia Sportage fedélzetén mindig gondtalan utazás várja. Ennek érdekében fejlett technológiák és innovációk hosszú sora segít Önnek. Az új Sportage az utazás minden pillanatában segítségére siet, a sebességhatár betartásától kezdve a tökéletes látási viszonyokon át a könnyed parkolásig. Így Önnek csupán egy feladata van: élvezni az utazás minden percét.

A legjobb KIA ajánlatokkal várjuk Önt!

Ajánlatkérés