KIA Soul

Kia Soul

Kia Soul

Friss, vagány és kifinomult

Díjnyertes design, még élvezetesebb vezetés, korszerű technológia. A Kia Soul készen áll, hogy színt vigyen az életébe. Az áttörő, kéttonusú színtől kezdve az egyedi LED fényszórókig és hátizsák stílusú csomagtérig. Ehhez társul még a kifinomult beltér, mely nagyobb tágasságot és rugalmasságot ígér Önnek, mint amire számít.

Design és innováció

Kia Soul

Ikonikus formaterv

Az új KIA Soul kiforrott formavilága most még merészebb és könnyebben felismerhetö, mint valaha – köszönhetöen a szembetünö kéttónusú fényezésnek, a SUV Csomag kínálta lehetöségeknek, a megújult hütömaszknak, a domborodó sárvédöíveknek, valamint határozott megjelenésének és különleges hátsó kialakításának.

Fényszórók

Kia Soul

Xenon fényszórók + LED technológia

Amellett, hogy jól mutatnak, az önállító Xenon fényszórók* erös, éles fényt nyújtva gondoskodnak éjjel a megnövelt menetbiztonságról, míg a LED menetfények nappal világítják meg az utad. Fényerö tekintetében a függöleges állású hátsó LED lámpákra sem lehet panasz.

*Opcionális

Jelentkezzen tesztvezetésre most!

Jelentkezem

Külső design

Kia Soul

Magasfényű első lökhárító

Az új első lökhárító a robusztus, mégis kifinomult formatervezés ékes példája, a pompás magasfényű fekete fényezés pedig gondoskodik a megfelelő első benyomásokról.

Praktikus kialakítás

Kia Soul

Puttonyszerű csomagtartó-kialakítás

A mind kinézetében, mind funkcionalitásában egy puttonyra emlékeztető csomagtartó-kialakítás ízig-vérig városi hangulatot sugároz az utakon. Megkülönböztető, egyedi, ráadásul még nagyobb rakodóteret biztosít.

Új perspektívák

Kia Soul

Panoráma napfénytető

Lásd a várost új perspektívából – a KIA Soul újgenerációs panoráma napfényteteje még élménytelibbé teszi az utazást.

Prémium kialakítás

Kia Soul

Minőségi anyagok

A puha tapintású műszerfaltól a magasfényű középkonzolig és a selymes fényű matt króm berakásokig, anyagminőség tekintetében minden a prémium érzést hivatott erősíteni. Mindezt megkoronázza a kategóriában megszokottnál jelentősen nagyobb belső tér nyújtotta luxus.

A legjobb KIA ajánlatokkal várjuk Önt!

Ajánlatkérés