KIA Sorento

Kia Sorento

Kia Sorento

Többet kínál, mint gondolná!

Az új Kia Sorento izgalmas, vadonatúj fejezetet nyit a szabadidőjárművek történetében. Akár a divatos, ötszemélyes változatot választja, akár a különösen tágas, hétüléses verzió mellett teszi le voksát, a Sorento percről percre meghálálja a döntését. Azoknak készült, akik többre vágynak a bevett normáknál. A Sorento lenyűgöző formaterve, élvonalbeli technológiája és a minőség iránti messzemenő elkötelezettsége mind egyetlen közös célt támogat: hogy minden egyes utazás a lehető legélvezetesebben teljen.

Minőség

Kia Sorento

Sziklaszilárd ígéret

A robusztus megjelenés és a terebélyes méret mindig is tekintélyt parancsolóvá tette a szabadidőjárműveket. A méret azonban nem minden: vessen egy pillantást az új Sorentóra, és ismerje meg azt a tökéletes kidolgozást és részletekbe menő figyelmet, amelynek köszönhetően új szabadidő járművünk tökéletesen képviseli a Kia látványos dizájnját és modern technológiáit. Természetesen a Sorento is megkapta a Kia egyedülálló, hétéves garanciáját: egy ilyen gondosan megalkotott autótól nem is várnánk kevesebbet.

Formaterv

Kia Sorento

Minden nap fénypontja

Az új Kia Sorento belső terében intelligens megoldások várják, kecses, erőteljes formába öntve. Elöl kiemelkedik a jellegzetes Kia hűtőrács; az új, háromdimenziós rombusz-mintázatú maszkot két oldalról az oldalfalra átnyúló fényszórók és látványos ködfények keretezik. Az elnyújtott motorházfedél, az alacsonyan elvezetett tetővonal és a hátra húzott sziluett együtt dinamikus arányokkal ruházzák fel a járművet, amelynek méltó lezárása a hátsó lámpába integrált, látványos, LED-es hátsó féklámpa. Az új Sorento merész, magabiztos személyisége Önt is leveszi a lábáról.

Jelentkezzen tesztvezetésre most!

Jelentkezem

Belső kialakítás, új jellemzők

Kia Sorento

Körös-körül intelligens

A széles, vízszintes elrendezésű utastérben az első pillanattól fogva otthonosan érzi majd magát. A műszerfalon átívelő lendületes körvonalaktól a légbeömlőkön át a plasztikus ajtóburkolatokig minden részletet mintha egyenesen a vezető köré terveztek volna. Az ergonomikus kialakítást erősítik a kiváló minőségű, puha tapintású anyagok, valamint a jellegzetes, selyemfényű króm keretek. Az összhatás túlzás nélkül kényeztető.

Utastéri komfort

A kényelem mindenkié

Élvezze korlátok nélkül a tágas, új Kia Sorentót. Mindennek az alapja az ergonomikus, kényelmes és sokoldalúan variálható ülésrendszer, akár az öt-, akár a hétszemélyes változatot választja. Ha még szellősebb kialakításra, még jobb térérzetre vágyna, az EX kivitel opciós panoráma napfénytetővel is megrendelhető.

A legjobb KIA ajánlatokkal várjuk Önt!

Ajánlatkérés