KIA Rio 2017

Kia Rio 2017

Kia Rio 2017

Ne érje be kevesebbel!

Merész, új külsejének köszönhetően mindenki megfordul utána az utcán, és készen áll rá, hogy az utakat kifutóvá változtassa.

Külső design

Kia Rio 2017

Figyelemre méltó külső

Merész, letisztult, erőteljes – az új Kia Rio sportosabb és innovatívabb, mint valaha. Az aerodinamikus vonalvezetés és a dinamikus kontúrok erőteljes megjelenést biztosítanak, illeszkedve az autó teljesítményéhez. A jellegzetes Kia tigrisorr hűtőrács, az új, 17 colos könnyűfém felnik és a ragyogó beépített LED DRL dupla funkciós fényszórók gondoskodnak a szemet gyönyörködtető részletekről.

Dinamizmus

Kia Rio 2017

Motorkínálat

A környezettől azt kapjuk vissza, amit adunk, ezért arra törekedtünk, hogy jól bánjunk vele. Az új Kia Rio most elérhető a 120 lóerős környezetbarát 1.0 T-GDI motorral, mely biztosítja a teljesítmény és a hatékonyság tökéletes egyensúlyát. A továbbfejlesztett manuális váltó pedig még simábbá és élvezetesebbé teszi a vezetést.

Jelentkezzen tesztvezetésre most!

Jelentkezem

Belső design

Kia Rio 2017

Modern belső tér

A külsőségek mellett a belső is számít. A vadonatúj Kia Rio-ban elegendő hely várja Önt, barátait és családját is. De nem csupán egy tágas városi autóról van szó. Az alumínium pedálokkal és a bőr kormánnyal emlékeztetjük Önt, hogy a középpontban még mindig a vezetés áll.

Kényelmes és okos

Kia Rio 2017

Innováció tökéletesítve – Intelligens kapcsolódás

Tudjuk, hogy van három dolog, amit minden sofőr utál: útbaigazítást kérni, összecsomósodott kábeleket rendezni és olyan pici kijelzőt nézni vezetés közben, amihez nagyító kell. Ezeket a gyötrelmeket kiiktattuk az új Kia Rioból. A Kia Online szolgáltatások – melyeket a TomTom üzemeltet – minden úticélt kerülőutak nélkül segít elérni -, míg az Android Auto™ és az Apple CarPlay™ vezetéknélküli kapcsolódást biztosít mobiltelefonja és az új Kia Rio között. A 8 colos érintőképernyő pedig semmilyen részletet nem rejt el a szeme elől.

Kia Rio 2017

Fűtött ülések és kormány

Egy hideg autó hasznos, ha nincs hűtőszekrénye, de valójában kellemetlen. Még jó, hogy a vadonatúj Kia Rio fűtött ülései és kormánya kényelmessé teszik az utazást.

Kia Rio 2017

Tolatókamera

A tolatás ugyanolyan élvezetes, mint az előre haladás. Főleg a vadonatúj Kia Rioban elhelyezett tolatókamera segítségével. Mindent látni fog, ami az autó mögött történik, és persze bemanőverezni is segít minden parkolóhelyre. Varázslatnak tűnik, de ez az okos Kia Rio.

Kia Rio 2017

Okos kulcs

A táska jó dolog, de többnyire tele van. Ami azt jelenti, hogy nehéz benne megtalálni bármit is. Különösen az autó kulcsait. Most képzelje el egy pillanatra, hogy nincs többé szüksége kulcsra ahhoz, hogy kinyissa és elindítsa vadonatúj Kia Rioját.

Technológia és biztonság

Kia Rio 2017

Drive Wise technológiák

Fedezze fel a Drive Wise technológiákat – a Kia vezetési és támogató technológiáinak jövőjét. Megnövekedett biztonságérzetet ad Önnek, hogy jobban kiélvezze a vezetés örömét.

Kia Rio 2017

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer

Senki sem tökéletes, és ez teljesen rendben is van. Mert a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer azonnal jelezni fogja, ha letér a sávjáról. Jó érzés egy ilyen funkciót tudni a fedélzeten, nem igaz?

Kia Rio 2017

Autonóm vészfékrendszer

Még egy megfontolt sofőr is hibázhat, ilyen az ember. De az új Kia Rio felkészül a hibákra. Az Autonóm Vészfékrendszer segítségére siet a gyalogosokkal vagy más járművekkel történő potenciális ütközések esetén és még időben megállítja az autót.

A legjobb KIA ajánlatokkal várjuk Önt!

Ajánlatkérés