KIA Pro-Cee’d

KIA pro-ceed

Kia Pro-Cee’d

Egyedi formavilág

A Kia pro-cee’d formavilága egyszerre letisztult, modern, sportos és elegáns. A háromajtós pro-cee’d kifejlesztése során oly mértékben átdolgoztuk az eredeti cee’d formáját, hogy csak a motorháztetőt és az első sárvédőket vettük át változatlanul az ötajtós modelltől. Az autó alacsonyabb, könnyebb és az alacsony felhajtóerőnek köszönhetően nagy sebességnél is rendkívül stabil.

Design

KIA pro-ceed

A szép kidolgozású, ergonomikus műszerfalon minden tökéletesen kézre esik és elérhető. A középkonzolba integrált csúcsminőségű, új audio rendszer a kényelmes és egyszerű kezelhetőség érdekében egyetlen középső vezérlőgombot tartalmaz. Az AM/FM rádióadásokat vagy a CD-lemezeken tárolt zenét a tágas utastér különböző pontjain elhelyezett hat hangszórón keresztül élvezheti. Jó hír a zenerajongóknak: ipod-ját vagy mp3 lejátszóját a műszerfalon található usb/aux csatlakozó segítségével egyszerűen hozzákötheti az audio rendszerhez, így kedvenc zenéi mindig a rendelkezésére állnak majd.

Jelentkezzen tesztvezetésre most!

Jelentkezem

Aktív biztonság

KIA pro-ceed

Az új Kia pro-cee’d jó kezelhetőségét és stabilitását számos aktív biztonsági technológia garantálja. A modellt szervofék rendszerrel szereltük fel, így a C-szegmensen belül rendkívül versenyképes fékhatást garantál. Ezt egy négy érzékelős, elektronikus fékerőelosztóval (EBD) ellátott ABS egészíti ki, amely alapfelszereltség. A TCS (kipörgésgátló rendszer) mellett az ESC csökkenti a jármű alul- vagy túlkormányozottságát, így visszatéríti az autót a vezető által kijelölt pályára. Az autó új járműstabilitási ellenőrzőprogramja (VSM) javítja az elektronikus stabilitásellenőrző rendszer (ESC) és az MDPS (elektromos meghajtású kormányvezérlő egység) közötti kommunikációt. A biztonságot tovább fokozza a HAC, vagyis az emelkedőn való elindulást segítő rendszer is, valamint a TPMS (keréknyomás ellenőrző rendszer), amely figyelmeztet, ha kerékben legalább 25 százalékkal csökken a levegő nyomása.

Passzív biztonság

KIA pro-ceed

A Kia Park Assist rendszere négy beépített szenzor segítségével biztonságosabbá teszi a kis sebességű manőverek elvégzését is. A tolatássegítő rendszer hangjelzést ad a vezetőnek, amikor akadály kerül a jármű útjába.

Az alapfelszereltség része továbbá a mind az öt ülésen manuálisan állítható fejtámla és a hárompontos biztonsági öv. Az autóhoz opcionálisan rendelhető aktív fejtámla, amely a hátulról jövő ütközés esetén előre és felfelé mozdul, így csökkenti a nyak, illetve a hát ostorcsapásos sérülésének veszélyét.

Alapfelszereltségnek számít a hat légzsák: két első légzsák, két első oldallégzsák és az utastér teljes hosszára kiterjedő függönylégzsák.

Teljesítmény

KIA pro-ceed

A pro-cee’d üzemanyag-fogyasztása és CO2-kibocsátása jelentősen csökkent. A vásárlók három motor közül választhatnak, vagyis az 1,4 literes benzines (105 lóerős), 1,6 literes benzines (126 lóerős) valamint 1,6 literes dízel (115 és 128 lóerős) erőforrás közül. A Start/Stop (ISG) rendszerrel felszerelt motorok az autó álló helyzetében kevesebb üzemanyagot fogyasztanak. Ha például megállunk egy közlekedési lámpánál, a motor leáll, de amint folytatni szeretnénk utunkat, a motor automatikusan újraindul. Az ISG rendszerrel akár 15 százalékos üzemanyag-megtakarítás is elérhető, ráadásul csökken a zaj és a károsanyag-kibocsátás.

Belső tér

KIA pro-ceed

A pro-cee’d azonban nemcsak rendkívüli kényelmet és biztonságot kínál utasainak, hanem páratlan variálhatóságot is. Meglepően tágas, 340 literes csomagtérrel rendelkezik, ám ha még több rakodótérre van szüksége, vagy nagyobb tárgyakat szeretne szállítani, egyszerűen hajtsa le a hátsó üléseket.

A legjobb KIA ajánlatokkal várjuk Önt!

Ajánlatkérés