KIA Picanto 2017

KIA Picanto

Nagy ötletek egy kis autóban – Ez a vadonatúj KIA PICANTO

Legyen Öné!

Szereti, ha a kifinomultság csipetnyi játékos sportossággal párosul? Alakítsa ki saját elképzelése szerint Kia Picanto-ját és találja meg azt a kombinációt, ami a leginkább illik Önhöz!

Külső design

KIA Picanto

Merészebb, mint valaha

A vadonatúj Kia Picanto koreai és németországi design központjainkban lett kialakítva. Megjelenését stílusos, művészi vonalainak és a változatos színpalettának köszönheti, melyek vonzzák szemet és megdobogtatják a szívet. A meghosszabbított tengelytáv még határozottabb megjelenést ad az autónak, melyet tovább fokoz a vetítőlencsés fényszóró és a LED nappali menetfény.

Jelentkezzen tesztvezetésre most!

Jelentkezem

Megújult beltér

KIA Picanto

Még több hely, még jobb stílus

Azonnal észrevehető, hogy kategóriájában jelen levő kompakt autóknál nagyobb beltérrel rendelkezik a vadonatúj Kia Picanto, mely elsősorban intelligens kialakításának köszönhető. Több hely a vezetőnek, több hely az utasoknak, és még több hely a csomagoknak. Kategóriájában elsőként az első középső könyöktámaszt tárolórekesszel is felszereltük, hogy ezzel is növeljük a tárolási kapacitást. A térérzetet tovább növeli a letisztult vonalú, elegáns műszerfal, melyet logikusan kialakított high-tech vezetési-, szórakoztató- és klíma panelekkel szereltünk fel. Hogy a vadonatúj Kia Picanto-t valóban a magáénak érezze, most még szélesebb belső szín- és kárpitválasztékkal ajánljuk figyelmébe.

Modern technológia

KIA Picanto

A kényelemért

Az utastér központjában lévő, “lebegő” 7 colos érintőképernyős kijelző mindig lépéselőnyben tartja navigációs rendszerének köszönhetően. Az Android Auto™ és az Apple CarPlay™ lehetőségeinek köszönhetően kezét mindig a kormányon, szemét pedig az úton tarthatja. A tolatóradart kiegészítő tolatókamera dinamikus vonalakkal segíti a még könnyebb parkolásban. A vadonatúj Kia Picantoban a töltőkábelek sem lesznek útban, hiszen a Vezetéknélküli telefontöltővel kábelek nélkül töltheti merülő mobilját. Az olyan fejlett technológiák használatával pedig, mint például az Autonóm Vészfékrendszer, tovább növeljük az autózás biztonságát.

A legjobb KIA ajánlatokkal várjuk Önt!

Ajánlatkérés