KIA Optima SW

KIA Optima SW

Kia Optima SW

Az izgalmas vezetés új szintje

A Kia Optima SW-t a 2015-ös SPORTSPACE koncepció inspirálta, mely egyben a Kia designjának új korát is jelzi. Tervezőink a kifinomult stílus, a vizuális innováció és a fejlett funkcionalitás tökéletes egyensúlyával olyan SW-t hoztak létre, mely minden igényét kielégíti.

Design és innováció

Dinamikus külső

Dinamikus oldalvonalaival, határozott vállaival és hosszú, áramvonalas tetejével a vadonatúj Kia Optima SW után mindenki megfordul. Az utat a legmodernebb LED fényszórók világítják meg, hogy minden helyzetben tisztán lássa az Ön előtti teret. Kétség sem fér hozzá, hogy a praktikum és a design tökéletes harmóniára talált az új Kia Optima SW-ben.

Minőség és kényelem

KIA Optima SW

Csúcsminőségű alapanyagok

Az Optima SW-ben finom tapintású anyagok és jó minőségű bőr ülések fokozzák kényelmét. A tágas, csendes utastér színválasztéka és formavilága is a luxus érzetét kelti, a hátsó utastér sötétített ablaküvegei pedig óvják utasait és csomagjait az erős napsugaraktól.

A kényelem maximuma

Az Optima SW fűthető és hűthető ülésében kényelembe helyezheti magát. Akár az egy- vagy két tónusú belteret, akár a szövet vagy  bőr kárpitot kedveli jobban, a döntés az Öné.  A maximális kényelem pedig akkor is jár, ha tele van a keze! Az Intelligens Csomagtérajtó automatikusan működésbe lép, amint érzékeli az Intelligens Kulcsot.

Jelentkezzen tesztvezetésre most!

Jelentkezem

Technológia és biztonság

KIA Optima SW

Mindig számíthat rá

Ha egy autó belép a holtterébe, a rendszer figyelmezteti Önt, ezzel elkerülve a baleseteket. A Hátsó keresztirányú forgalom felügyelet (RCTA) pedig figyeli a hátsó forgalomat, amikor parkolóhelyéről kitolat, segítve Önt a biztonságosabb vezetésben.

Passzív biztonság

A vadonatúj Optima SW-t széleskörű passzív biztonsági funkcióval láttuk el. Ütközés esetén Önt és utasait 7 légzsák – köztük térdlégzsák – óvja. A megerősített karosszéria még sosem volt olyan biztonságos, könnyű és egyben erős, mint az új Optima SW-ben.

Kapcsolódás

Kia Optima

Mozgás közben is kapcsolatban

A Kia Online Szolgáltatásokkal sosem marad le semmiről. A TomTom által üzemeltetett és az Android Auto™ és Apple CarPlay™ által támogatott szolgáltatás informálja az időjárásról, a közlekedésről és a sebességkorlátozásokról is, mindezt valós időben! (A szolgáltatás aktiválása mobilinternet kapcsolat-képes okostelefont igényel)

Dinamikus vezetés

KIA Optima SW

Hatékony motorok

Szereti a dízel autókat? Válassza a 141 lóerős 1.7 CRDi dízel motorunkat. Ha inkább a benzinmotort preferálja, akkor a 163 lóerős CVVL motorban nem fog csalódni. Bármelyiket is válassza, a hatékonyság és a teljesítmény tökéletes lesz. Még több élvezet, még kevesebb károsanyag-kibocsátás.

7 sebességes duplakuplungos váltó

Válassza a 7 sebességes duplakuplungos váltót, és élvezze gördülékeny váltást. Pörgősebb gyorsulás, hatékonyabb kezelés és üzemanyag felhasználás. Élvezze a sportosabb, izgalmasabb vezetést a Kia Optima SW-vel!

A legjobb KIA ajánlatokkal várjuk Önt!

Ajánlatkérés