Kia Optima SW PHEV 2017

KIA Optima SW PHEV

Kia Optima SW PHEV 2017

Sportos megjelenés. Okos megoldások.

Fedezze fel a Kia környezettudatos modellválasztékának legújabb tagját, a Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybrid-et. Az autó fejlett hajtáslánca és a kategóriájában legjobb, 62 km-es tisztán elektromos hatótávolsága is hozzájárul, hogy benne igazán környezettudatos társra leljen a mindennapokban. Hatótávolságának köszönhetően pedig zöld rendszám használatára is jogosult.

Egyedülálló belső

KIA Optima SW PHEV

A vadonatúj Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybrid tágas, kifinomult belső térrel kápráztatja el utasait. A központi kijelzőtől a fehér bőrülésekig minden részlet megnyugtatja, hogy minimalizálni tudjuk a vezetés közben kialakuló stressz negatív hatásait.

Sokoldalú és praktikus

KIA Optima SW PHEV

440 literes csomagterébe kényelmesen bepakolhat. Helyezze el nagyobb csomagjait a 40:20:40 arányban osztott hátsó ülések lehajtásával keletkező 1574 literes raktérben, és tartsa helyükön a csomagrendező funkciók segítségével. Az sem gond, ha tele van a keze, az Intelligens Csomagtérajtó automatikusan kinyílik, ha az intelligens kulcs a közelben van.

Drive Wise

KIA Optima SW PHEV

Az Automata vészfékrendszer (AEB) városi és gyalogos móddal kiegészítve, figyelmeztetéssel és automata fékezéssel segít Önnek elkerülni vagy tompítani az ütközéseket. Az autó első lökhárítóján található radar és a szélvédőbe épített kamera ellenőrzi a belátható távolságban leselkedő veszélyforrásokat.

Jelentkezzen tesztvezetésre most!

Jelentkezem

Technológia és biztonság

KIA Optima SW GT

A vadonatúj Optima Sportswagon Plug-in Hybrid Intelligens sebességtartó automatikája (ASCC) még kényelmesebbé teszi a vezetést. A rendszer a sebességét módosítva állandó követési távolságot tart az előtte haladó jármű mögött.

Kapcsolódás

KIA Optima SW GT

Az új Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybrid-ben elérhetőek az Android Auto™ és Apple CarPlay™ rendszerek, hogy Ön akkor is kapcsolatban álljon környezetével, ha az útra koncentrál. Legyen naprakész a TomTom® által üzemeltetett Kia Online Szolgáltatásokkal, informálódjon a sebességkorlátozásokról, az időjárásról vagy a forgalomról a 8″-os kijelzőn. 7 év ingyenes térképfrissítéssel.

A legjobb KIA ajánlatokkal várjuk Önt!

Ajánlatkérés