KIA Optima SW GT

KIA Optima SW GT

Kia Optima SW GT

Stílus és kényelem

A vadonatúj Kia Optima GT-t arra terveztük, hogy lenyűgözze Önt. A 245 lóerős 2.0 T-GDi motorral, határozott és sportos vonalvezetésével biztosan leveszi Önt a lábáról. A stílusos részletek, mint az egyedi légterelők, a feltűnő lökhárítók és oldalvonalak tovább erősítik a dinamikus megjelenést. Belül szintén sportos formavilággal találkozhat: sportos műszerfal, alumínium pedálok és sportülések.

Dinamikus vezetés

KIA Optima SW GT

Keresi az izgalmakat? A 245 lóerős 2.0 Turbós benzinmotor biztosítja Önnek. Az elektronikus szabályozású felfüggesztés biztosítja az ideális kezelhetőséget, akárcsak a közvetlenül a fogaslécre ható kormányrásegítés. Extra izgalomért váltson Sport üzemmódra, és élvezze a sportos kormányzás és felfüggesztés élményét.

Kényelmes utastér

KIA Optima SW GT

A Kia Optima SW GT utastere lágy tapintású anyagokkal fokozza a minőséget. Finoman megmunkált részletek és sportos vonalak hozzák el a lélegzetelállító vezetés hangulatát. Fedezze fel a maximális kényelmet, ami akkor is jár, ha az Ön keze tele van! Az Intelligens Csomagtérajtó automatikusan működésbe lép, amint érzékeli az Intelligens kulcsot.

Drive Wise

KIA Optima GT

A Sávtartó Asszisztens (LKAS) speciális jelzésekkel figyelmezteti Önt, és korrigálja is az Optima SW GT haladását, amennyiben autója jelzés nélkül kezd letérni sávjából. A műszerfalon a Sebességkorlátozást kijelző rendszer (SLIF) jelzi a sebességkorlátozásokat.

Jelentkezzen tesztvezetésre most!

Jelentkezem

Technológia és biztonság

KIA Optima SW GT

A vadonatúj Kia Optima SW GT Intelligens sebességtartó automatikája (ASCC) még kényelmesebbé teszi a vezetést. A rendszer a sebességet módosítva állandó követési távolságot tart az előtte haladó jármű mögött.

A vadonatúj Optima SW GT-t széleskörű passzív biztonsági funkcióval láttuk el. Ütközés esetén Önt és utasait 7 légzsák – köztük térdlégzsák – óvja. A megerősített karosszéria még sosem volt olyan biztonságos, könnyű és egyben erős, mint az új Optima SW GT-ben.

 

Kapcsolódás

KIA Optima SW GT

A Kia Online Szolgáltatásokkal sosem marad le semmiről. A TomTom által üzemeltetett és az Android Auto™ és Apple CarPlay™  által támogatott szolgáltatás informálja az időjárásról, a közlekedésről és a sebességkorlátozásokról is, mindezt valós időben! (A szolgáltatás aktiválása mobilinternet kapcsolat-képes okostelefont igényel) Emellett vezetéknélküli telefontöltés és nagyszerű hangzás is rendelkezésére áll.

A 490 wattos Harman/Kardon prémium hangrendszer 8 hangszóróval, külső erősítővel és Clari Fi TM zene minőség kiigazítással rendelkezik. Nagyszerű hang, bármerre is járjon.

A legjobb KIA ajánlatokkal várjuk Önt!

Ajánlatkérés