Kia Optima PHEV 2017

KIA Optima PHEV

Kia Optima PHEV 2017

A hibrid teljesítmény új szintje

Nagyobb teljesítmény, jobb elektromos hatótávolság. A benzines és elektromos motor közös működése hatékonnyá teszi a vezetést. És a karbantartás miatt sem kell aggódnia, mivel a Kia 7 év garanciája az akkumulátorra is kiterjed.

Dinamikus vezetés

KIA Optima PHEV

A vadonatúj Kia Optima Plug-in Hybrid-ben két világ találkozik. A 2.0 GDi motorral és az elektromos motorral ellátott modellünkbe nagy kapacitású akkumulátort szereltünk be. Élvezze a kombinált 205 lóerős teljesítményt és az összesen 980 kilométeres hatótávot!

Plug-in Hybrid vezetés

KIA Optima SW GT

Az új Kia Optima Plug-in Hybrid könnyedén vált a benzines és elektromos üzemmód között, de kombinálja is azokat. A Regeneratív Fékrendszer az autó mozgási energiáját használja fel az akkumulátor töltéséhez. A 220V-os csatlakozóval és a Type 2-es típusú kábellel pedig az otthoni töltés is gyors és kényelmes.

Drive Wise

KIA Optima PHEV

Az Autonóm Vészfékrendszer veszély esetén automatikus fékezéssel segít a baleset elkerülésében, vagy mérséklésében, ha emberi reakciót nem észlel. Az autó első lökhárítóra szerelt radar és a szélvédőre rögzített kamera együttesen figyeli többek között az olyan potenciális veszélyeket, mint a gyalogosok és más autók.

Jelentkezzen tesztvezetésre most!

Jelentkezem

Technológia és biztonság

KIA Optima SW GT

A vadonatúj Kia Optima Plug-in Hybrid Intelligens sebességtartó automatikája (ASCC) még kényelmesebbé teszi a vezetést. A rendszer a sebességét módosítva állandó követési távolságot tart az előtte haladó jármű mögött.

A vadonatúj Optima Plug-in Hybrid-et széleskörű passzív biztonsági funkcióval láttuk el. Ütközés esetén Önt és utasait 7 légzsák – köztük térdlégzsák – óvja. A megerősített karosszéria még sosem volt olyan biztonságos, könnyű és egyben erős, mint az új Optima Plug-in Hybrid-ben.

Kapcsolódás

KIA Optima SW GT

A Kia Online Szolgáltatásokkal sosem marad le semmiről. A TomTom által üzemeltetett és az Android Auto™ és Apple CarPlay™  által támogatott szolgáltatás informálja az időjárásról, a közlekedésről és a sebességkorlátozásokról is, mindezt valós időben! (A szolgáltatás aktiválása mobilinternet kapcsolat-képes okostelefont igényel) Emellett vezetéknélküli telefontöltés és nagyszerű hangzás is rendelkezésére áll.

A 490 wattos Harman/Kardon prémium hangrendszer 8 hangszóróval, külső erősítővel és Clari Fi TM zene minőség kiigazítással rendelkezik. Nagyszerű hang, bármerre is járjon.

A legjobb KIA ajánlatokkal várjuk Önt!

Ajánlatkérés