KIA Optima GT

KIA Optima GT

Kia Optima GT

Feltűnő külső, kiemelkedő teljesítmény

A Kia Optima GT éles kontúrjai és sportos megjelenése garantáltan mély benyomást tesz Önre. A 245 lóerős, 2.0 T-GDi motor mellett olyan feltűnő részletek, mint a stílusos légterelők és a merész megjelenésű lökhárítók teszik teljessé az élményt. A beltér sportosságát egyedi műszerfal, alumínium pedálok és sportos ülések adják.

Dinamikus vezetés

KIA Optima GT

Ki akar tűnni? Most figyeljen! A könnyen kezelhető, 245 lóerős 2.0 T-GDi motor nem fog csalódást okozni. Élvezze az elektronikus szabályozású felfüggesztést (ECS) és a közvetlenül a fogaslécre ható kormányrásegítésnek köszönhetően. Ha pedig tovább fokozná az élményt, váltson Sport módra. Így az élesebb kanyarokban is élvezheti az új Optima GT adottságait.

Beltéri kényelem

KIA Optima GT

A maximális kényelemre tervezett és az újragondolt sportülések valósággal hívogatják a sofőrt. A legmodernebb szellőztetési és fűtési rendszerrel ellátott első ülések elektromosan állíthatók, melyeket beépített memóriával láttunk el, hogy tovább fokozzuk a vezetés élményét és a kényelmet. Az utastér nyugalmáról pedig az optimalizált hangszigetelés gondoskodik.

Drive Wise

KIA Optima GT

A Sávtartó Asszisztens (LKAS) speciális jelzésekkel figyelmezteti Önt, és korrigálja is az Optima GT haladását, amennyiben autója jelzés nélkül kezd letérni sávjából. A műszerfalon a Sebességkorlátozást kijelző rendszer (SLIF) jelzi a sebességkorlátozásokat.

Jelentkezzen tesztvezetésre most!

Jelentkezem

Technológia és biztonság

KIA Optima GT

A vadonatúj Kia Optima GT Intelligens sebességtartó automatikája (ASCC) még kényelmesebbé teszi a vezetést. A rendszer a sebességet módosítva állandó követési távolságot tart az előtte haladó jármű mögött.

A vadonatúj Optima GT-t széleskörű passzív biztonsági funkcióval láttuk el. Ütközés esetén Önt és utasait 7 légzsák – köztük térdlégzsák – óvja. A megerősített karosszéria még sosem volt olyan biztonságos, könnyű és egyben erős, mint az új Optima GT-ben.

 

Kapcsolódás

KIA Optima GT

A Kia Online Szolgáltatásokkal sosem marad le semmiről. A TomTom által üzemeltetett szolgáltatás informálja az időjárásról, a közlekedésről és a sebességkorlátozásokról is, mindezt valós időben! (A szolgáltatás aktiválása mobilinternet kapcsolat-képes okostelefont igényel)

Az 590 wattos Harman/Kardon TM prémium hangrendszer 8 hangszóróval, külső erősítővel és Clari Fi TM zene minőség kiigazítással rendelkezik. Nagyszerű hang, bármerre is járjon.

A legjobb KIA ajánlatokkal várjuk Önt!

Ajánlatkérés