KIA Optima 2016

Kia Optima

Kia Optima

Merész külső

Karizma és erőteljes vonalak; a vadonatúj Kia Optima magára vonja a tekinteteket bármerre is jár. Álló helyzetben összetéveszthetetlen, köszönhetően a “tigrisorr” hűtőrácsának, az éles vonalainak és nyúlánk sziluettjének. Lenyűgöző megjelenése az utakon életre kel.

Design és innováció

Kia Optima

Divatos, intelligens, innovatív

A vadonatúj Kia Optima a haladás számtalan módját ismeri. Az innovatív funkciókkal, fejlett biztonsági és kényelmi technológiákkal, valamint intelligens kapcsolódási megoldásokkal teli autó tökéletes partner, ha szeretne az élen maradni.

Minőség

Kia Optima

A maximalizmus elnyeri méltó jutalmát

A kifinomult, tökéletesített vadonatúj Kia Optima zavartalan nyugalommal és stresszmentes vezetési élménnyel ajándékozza meg tulajdonosát. A vadonatúj Optima a látványos részletektől az ultramodern funkciókig minden elemében új minőségi mércét állít.

Jelentkezzen tesztvezetésre most!

Jelentkezem

Stílus

Kia Optima

Üzletre tervezve. És élményekre

A vadonatúj Kia Optima kifinomult arányainak, elegáns vonalainak és a részletekbe menő, precíz kidolgozásnak köszönheti lenyűgöző stílusát. A nagyobb tengelytáv még jobb stabilitást, vezethetőséget, kényelmet és helykínálatot jelent. Az olyan részletek, mint a Kia jellegzetes hűtőmaszkja, vagy a LED­es hátsó lámpatestek, magukra vonják a figyelmet.

Utastéri komfort

Kia Optima

Kényelem, amire számíthat

Az új Kia Optima segít megőrizni a hidegvérét, még a legstresszesebb napokon is. A tágas helykínálat és a kiváló minőségű, puha anyagokból építkező vezetői környezeten felül olyan innovatív kényelmi funkciókkal találkozhat, mint a szellőztethető ülések. Az utastér hangszigetelését optimalizáltuk, így még kifinomultabb utazási élményben lehet része.

Intelligens ötletek

Kia Optima

… hogy Ön a vezetésre figyelhessen:

Supervision műszeregység 4,3″ TFT LCD kijelzővel: a merész, ikercsöves Supervision műszeregység 4,3 colos, színes TFT LCD kijelzője (az EX kivitelekben) testre szabhatóan jeleníti meg az adatokat, az átlagos üzemanyag-fogyasztástól a külső hőmérsékletig. Az LX kivitelek 3,5 colos, monokróm TFT-LCD-t kapnak.

Vezeték nélküli mobiltelefon töltő: élvezze a vezeték nélküli töltés kényelmét. Helyezze QI technológiával ellátott vagy megfelelő tokba helyezett telefonját a középkonzolra, és a töltés azonnal, kábelek nélkül megindul.

Harman/Kardon Premium audiorendszer: a fejlett audiorendszer 10 hangszóróval, egy 8 colos mélynyomóval, valamint külső erősítővel biztosít első osztályú hangzást. Bluetooth kihangosító A beépített mikrofon csatlakozik Bluetoothkompatibilis telefonjához, és Ön egyetlen hívásról sem marad le.

Navigációs rendszer (7″ és 8″ EU AVN 2.0): az alapfelszereltség részét képező 7 colos, illetve az opciósan választható 8 colos EU multimédiás navigációs rendszer 2.0 RDS funkciót , MP3 – lejátszást, Bluetooth csatlakozást, tolatókamerát, hat ingyenes, évenkénti térképfrissítést és opciós DAB+ funkciót kínál, valamint támogatja a TomTom WiFi szolgáltatást. A nagyobb, 8 colos kijelzővel szerelt rendszer a Harman/Kardon Premium audiót is tartalmazza.

A legjobb KIA ajánlatokkal várjuk Önt!

Ajánlatkérés