KIA Niro

Kia Niro

A KIA WALLIS BEMUTATJA:
AZ ÚJ KIA NIRO.
CROSSOVER. HYBRID.

Hamarosan érkezik az egyedülálló Crossover

Bemutatjuk a Kia valaha gyártott legkiemelkedőbb, rendkívüli crossoverét az új Kia Niro hybrid crossovert. Ezzel az autóval megtapasztalja egy modern crossover kiemelkedő tulajdonságait. A kompakt megjelenés, tágas és kifinomult beltér, a hybrid hajtás előnyeivel párosul; mint a rendkívül hatékony motor, az üzemanyag-gazdaságosság és az alacsony károsanyag-kibocsátás. Alig várja, hogy kipróbálhassa? A Niro szeptemberben érkezik.

KÉT VILÁG LEGJAVA

A Hybrid motorral jól jár: hatékonyság és erő ötvözete.

Kia Niro

Hybrid Szellemiség

Nyissa ki az új Kia Niro ajtaját és szálljon be! Most egy olyan crossoverben ül, mely nemcsak, hogy erőteljes, környezetbarát és megbízható, még a technológiai újdonságokban is bővelkedik. Mindezek mellet pedig még vezetni is élmény. Egy crossover, hybrid esszenciával. Nem rossz, ugye?

Hybrid Karosszéria

Izgalom első ránézésre. Az új Kia Niro azonnal elcsábít aerodinamikus, határozott, modern vonalvezetésével. A Niro elejét a Kia jellegzetes hűtőrácsa és a merész Bi-Xenon fényszórók koronázzák meg, melyek a legsötétebb éjszakát is nappallá változtatják. Felkeltettük érdeklődését? Pillantson be a felsőkategóriás, tágas utastérbe, ahol fényes díszítőelemek, bőrülések és bőséges csomagtér várja. Döbbenetes? Győződjön meg róla!

Kia Niro
Kia Niro

Hybrid Karma

Hatalmas dolgokat vihet véghez, ha beugrik a megfelelő ötlet. Pontosan ez a helyzet az új Kia Niroval is. A sziluettet, melyet a crossoverek inspiráltak, alacsony károsanyag-kibocsátással kombináltuk. A Niro így üzemanyag-takarékosságban kategóriaelső a kompakt crossoverek között, csakúgy, mint a vezetési élményben: pihentető, miközben feltölt energiával.

Jelentkezzen tesztvezetésre most!

Jelentkezem

ÜDV A FEDÉLZETEN!

Csúcstechnológia

Kia Niro

Intelligens Sebességtartó Automatika

Intelligencia akcióban! A Kia Niro automatikusan szabályozza a sebességet, hogy biztonságos távolságot tartson fenn az előtte közlekedőktől.

Sávtartó Asszisztens

Hasznos, ha van egy harmadik szeme vezetés közben. Előfordul, hogy nem veszi észre, hogy autója átcsúszik a szomszéd sávba. Amikor ez megtörténik, hang és villogó fényjelzéssel figyelmezteti a rendszer.

Holttér Figyelő Hátsó Keresztirányú Forgalomfigyelővel

“Ez a teherautó meg honnan került elő?” Búcsút inthet az ehhez hasonló gondolatoknak, amikor az új Kia Nirót vezeti. A Holttér Figyelő értesíti Önt, ha más járművek a holtterébe kerülnek. Kiparkolásnál pedig a Hátsó Keresztirányú Forgalomfigyelő segít a körültekintésben.

8 colos navigáció Kia Kapcsolódási Szolgáltatásokkal, melyeket a TomTom és az Android Auto™ üzemeltet.

A kiváló navigációs rendszer mellett az új Niro egy lenyűgöző kapcsolódási szolgáltatáscsomaggal is rendelkezik, hogy Ön mindig naprakész legyen, miközben az Android Auto™-nak köszönhetően okostelefonját kéz nélküli vezérlésre csatlakoztathatja.

Kia Niro
Kia Niro

Vezetéknélküli Telefontöltés

Elege van az összegubancolódott kábelekből? Az új Kia Niro Vezetéknélküli Telefontöltővel rendelkezik. Csak helyezze rá kompatibilis telefonját, és az azonnal tölteni kezdi anélkül, hogy bármiféle kábelhez csatlakoztatni kellene.

Autonóm Vészfékrendszer Gyalogos Felismeréssel

A biztonság csapatmunka. Nagy segítség, ha ezt a funkciót csapatában tudhatja. Ha váratlan ütközés fenyeget, a Kia Niro segítségére siet a vészfékrendszer aktiválásával.

JBL® Prémium Hangrendszer

Az új Kia Niro valódi Prémium Hangrendszerrel érkezik: 8 hangszórós audio rendszer a JBL®-től, egy erőteljes 320 Wattos kimenettel és külső erősítővel. Jól hangzik, nem igaz?

Crossover vezetés tiszta lelkiismerettel?

Teljesen valóságos.

A legjobb KIA ajánlatokkal várjuk Önt!

Ajánlatkérés