KIA Niro PHEV 2017

KIA Niro PHEV 2017

Kia Niro PHEV 2017

A természet ihlette. A hatékonyság hajtja.

A konnektorból is tölthető hibrid, vagyis a Plug-in Hybrid a sima hibrid hajtásláncnál tisztább üzemre alkalmas. A Kia Niro Plug-in Hybrid akkumulátora sokkal nagyobb a normál hibridekénél, így jóval hosszabb távon is képes a tisztán elektromos működésre. A Kia párhuzamos hibrid lánca képes átváltani benzin- és a villanymotor között, vagy a kettőt egyszerre használni, ráadásul az akkumulátort is tölti, amikor csak lehetséges. A hibrid Kia Niro segítségével környezettudatosan utazhat, ha szívén viseli az élővilág sorsát. Ötletes megoldásaival tökéletes választás akár az egész család számára is.

Design

KIA Niro PHEV 2017

Külső design

Az új Kia Niro Plug-in Hybrid-en azonnal látszik, hogy különleges. A design kiemeli és hangsúlyozza a high-tech és a környezetbarát technológiákat; LED-es fényszórók, kék betétek, króm díszítések valamint 16″ könnyűfém felnik teszik teljessé a képet.

Egyedi belső tér

Fejezze ki egyéniségét az új Kia Niro Plug-in Hybrid belsejében is. Válassza az opcionális plug-in hybrid belső csomagot az egyedülálló, kéttónusú világosszürke és fekete design-nal, kék díszítéssel. Ne feledkezzen meg a választható bőrülésekről.

Jelentkezzen tesztvezetésre most!

Jelentkezem

Dinamikus vezetés és hatékonyság

KIA Niro PHEV 2017

Dinamikus vezetés

Az új Kia Niro Plug-in Hybrid társa lesz a dinamikus vezetésben és a tiszta, hatékony napi ingázás során is. Ebben a hatfokozatú duplakuplungos automata sebességváltó Eco és Sport módja is támogatja.

PLUG-IN Hybrid hatékonyság

Munkába menet és hazafelé vezessen teljesen elektromos üzemmódban az új Kia Niro Plug-in Hybrid-del, amely 58 km elektromos hatótávolsággal rendelkezik. A hosszabb utakon vagy a városon kívül a benzinmotor is rendelkezésére áll.

Alacsony fogyasztás, kimagasló komfort

KIA Niro PHEV 2017

Kényelmes hight-tech belsőtér

Az új Kia Niro Plug-in Hybrid opcionális 7″-os supervision műszeregységén többek között az autó aktuális üzemmódjáról és az energiaáramlásról is visszajelzést kaphat. A műszerfalon lévő navigációs kijelző megmutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, a vezetési stílust és a hatékonyságot, valamint akár a legközelebbi töltőállomást is megkeresi.

Egyedülálló belső

Élvezze a bőséges helyet az új Kia Niro Plug-in Hybridben – bármilyen igénye is legyen. A tágas belső tér tele van a maximális kényelemért és sokoldalúságért felelős jellemzőkkel. Ilyen a 8 irányban állítható vezetőülés, a 60:40 arányban dönthető hátsó ülések. Egyetlen autó, megannyi lehetőség.

Csatlakozás

KIA Niro PHEV 2017

Extrák

Útbaigazításra van szüksége? A 8″-os érintőképernyőn elérhető navigációs rendszer 7 év térképfrissítéssel és valós idejű szolgáltatásokkal segíti utazását miközben a Clari Fi™ technológiával ellátott JBL® prémium hangrendszert hallgatja.

Mindig kapcsolatban a világgal

Az új Kia Niro Plug-in Hybrid-ben elérhetőek az Android Auto™ és Apple CarPlay™ rendszerek, hogy Ön akkor is kapcsolatban álljon környezetével, ha az útra koncentrál. Legyen naprakész a TomTom® által üzemeltetett Kia Online Szolgáltatásokkal, informálódjon a sebességkorlátozásokról, az időjárásról vagy a forgalomról.

Technológia és biztonság

KIA Niro PHEV 2017

Autonóm vészfékrendszer (AEB)

Az Autonóm vészfékrendszer (AEB) városi és gyalogos móddal kiegészítve, figyelmeztetéssel és automata fékezéssel segít Önnek elkerülni vagy tompítani az ütközéseket. Az autó első lökhárítóján található radar és a szélvédőbe épített kamera ellenőrzi a belátható távolságban leselkedő veszélyforrásokat.

Holttér figyelő rendszer (BSD)

A veszélyes holttér még a legóvatosabb és legtapasztaltabb sofőrt is meglepheti. A Holttér figyelő rendszer (BSD) a lehető legbiztonságosabb vezetés érdekében jelez, amikor más jármű belép az Ön számára nem látható területre.

 

A legjobb KIA ajánlatokkal várjuk Önt!

Ajánlatkérés