KIA Cee’d

Kia Ceed

Kia Cee’d

Szerelem első látásra

Lenyűgöző elgondolások kívül és belül Sportos kupékat idéző formai megoldásaival az új Cee’d ellenállhatatlanul vezetésre csábít. A Kia díjnyertes formatervezői csapata, élén Peter Schreyer dizájn-igazgatóval, és a cee’d magyar formatervezőjével, Kovács Miklóssal ismét lélegzetelállítót alkotott!

Külső design

Kia Ceed

Ragyogó design

A karosszéria minden apró részletére öröm rápillantani. A padlólemez burkolata a lehető legsimább kialakítást kapta, a hátsó légterelőt meghosszabbítottuk, míg a hátsó lámpatesteknél új karaktervonalat alakítottunk ki. Amint azt több száz órányi szélcsatorna-vizsgálat is igazolta, mindezzel jelentős mértékben csökkentettük az autó légellenállását, így a cee’d minden eddiginél takarékosabb is lett.

Jelentkezzen tesztvezetésre most!

Jelentkezem

Garancia

Kia Ceed

Kia 7 év garancia

Válasszon olyan autót, amelyre minden körülmények között számíthat. Hogy egy percig se kelljen autója miatt aggódnia, a cee’dhez egyedülálló, hétéves gyári garanciát kínálunk. Nekünk sem kell aggódnunk a nagyvonalú ajánlat miatt, hiszen a cee’d a létező legszigorúbb normák szerint, ultramodern szlovákiai gyárunkban készül, megbízhatóságát és tartósságát pedig számos vizsgálat igazolja.

Intelligens megoldások

Kia Ceed

HI-TECH a csúcsminőségű élethez

Az új Kia cee’d-del ez természetes. A cee’d olyan intelligens technológiai megoldásokat vonultat fel, amelyekre egyáltalán nem számítanánk ebben a kategóriában. Ilyen az MP3-kompatibilis, hat hangszórós CD-lejátszó, amelyen keresztül az alapkiépítésben kínált AUX/USB csatlakozók segítségével akár az iPod-on vagy egyéb hordozható zenei lejátszókon tárolt zeneszámait is meghallgathatja. Opcióként 4,3 colos TFT LCD képernyővel felszerelt audiorendszer is megrendelhető.

Mosolyogva eljutni A-ból B-be?

A könnyed célba érést a Kia legújabb, 7 colos érintőképernyővel felszerelt, teljes térképes navigációs rendszere segíti. A berendezés akár tíz nyelven alkalmas a hangfelismerésre, valamint a szöveges üzenetek felolvasására. A rendszer menet közben tájékoztat az utcanevekről, és megjeleníthető rajta a manőverezést segítő tolatókamera képe is. Szeret egyszerre több dologgal foglalkozni? A kormánykeréken elhelyezett távvezérlőkkel erre is lehetősége nyílik: hangosítsa fel, vagy halkítsa le a rádiót, kezdeményezzen telefonhívást a Bluetooth kihangosítón keresztül, és szabályozza a sebességtartó automatát, miközben mindvégig az úton tartja a szemét.

A legjobb KIA ajánlatokkal várjuk Önt!

Ajánlatkérés