KIA Cee’d kombi

Kia Ceed kombi

Kia Cee’d kombi

Tágas és stílusos

A Kia számára a “részletekig terjedő figyelem” nem pusztán üres frázis. Számunkra ez maga a valóság, a formaterv szempontjából éppúgy, mint a minőséget tekintve, hiszen a kettő szorosan összefügg. Lenyűgöző elgondolások kívül és belül Sportos kupékat idéző formai megoldásaival az új Cee’d ellenállhatatlanul vezetésre csábít. A Kia díjnyertes formatervezői csapata, élén Peter Schreyer dizájn-igazgatóval, és a cee’d magyar formatervezőjével, Kovács Miklóssal ismét lélegzetelállítót alkotott!

Külső design

Kia Ceed kombi

Izgalmas megjelenés

Vessen egy pillantást a kombi divatos tetősínekkel kihangsúlyozott, kecses tetőívére, a Kia jellegzetes hűtőmaszkjára vagy a szépen megformált, vadonatúj első és hátsó LED-es lámpatestekre (opcionális). Az optimális aerodinamikai teljesítmény érdekében a hátsó ajtó messze belenyúlik a tetőbe, így nagyobb a csomagtérnyílás, ezáltal könnyebb a rakodás, a hátsó légterelőt meghosszabbítottuk, míg a hátsó lámpatesteknél új karaktervonalat alakítottunk ki. Amint azt több száz órányi szélcsatornavizsgálat is igazolta, mindezzel jelentős mértékben csökkentettük az autó légellenállását, így a cee’d mindkét karosszéria-változata takarékosabb, mint valaha.

Jelentkezzen tesztvezetésre most!

Jelentkezem

Komfortos utastér

Kia Ceed kombi

Lenyűgöző belső tér

Az 5 ajtós és a kombi cee’d fedélzetén mindenki otthon érzi magát. A látványos középkonzol környezeti megvilágítása megteremti az utasteret uraló, kifinomult légkör alaphangulatát. A beltérben kiváló minőségű anyagokkal találkozhatunk, a műszerfal felületei puha tapintásúak. A stílusos környezetet olyan egyedi megoldások teszik még lenyűgözőbbé, mint a “fecskefarkú” ajtókilincsek, vagy a sportos, három részből álló műszeregység. A könnyű kezelhetőség érdekében mindent a vezető köré terveztünk. A műszeregység opcióként nagyfelbontású, kiválóan leolvasható TFT LCD kijelzővel is elérhető. Az ergonómia az állítható középső könyöklőnél folytatódik: és a vezető felé forduló kartámasz is azt igazolja, hogy a cee’dben tökéletes harmóniát alkot egymással forma és funkció.

A legjobb KIA ajánlatokkal várjuk Önt!

Ajánlatkérés