KIA Cee’d GT

KIA ceed GT

Kia Cee’d GT

GT design

Európban született, itt tervezték és építették. A Kia cee’d GT – a vadonatúj LED-es hátsó lámpákkal – valódi közönség-kedvenc. Színtiszta izom és elegancia vagány formával, dinamikus kontúrral, lenyűgöző hátsóval. Nem is beszélve a kifinomult belső térről, melyek együttesen gondoskodnak a dinamika és a kényelem tökéletes kombinációjáról.

GT pilótafülke

KIA ceed GT

Az Kia cee’d GT sportos belső terét és kiemelkedő komfortosságát azonnal érezni fogja. Puha tapintású műszerfal HD kijelzővel, kiváló minőségű bőrrel és hasított bőrrel bevont Recaro ülések, D-alakú sportkormány. Szeretné ezt tovább fokozni? Nyomja meg a GT gombot és megjelenik a verseny stílusú sebességmérő, amely a nyomaték és turbó adatokat is kijelzi a 7 colos TFT LCD képernyőn. Kezdődhet a vezetés.

Jelentkezzen tesztvezetésre most!

Jelentkezem

Teljesítmény

KIA ceed GT

Libabőr, nyughatatlanság és soha nem lankadó mosoly – a GT csodákat tesz. Mindennek a kulcsa a 204 lóerős 1.6 T-GDi turbómotor. 265 Nm forgatónyomatékra képes, melyet a kifinomult, hatsebességes kézi váltó továbbít, így mindössze 7,6 másodpercre van szüksége, hogy elérje a 100 kilométer/órát. Ha még több izgalomra vágyik, kapcsoljon GT módba és hallgassa, ahogy a hang-szimulátor hangzása betölti az utasteret.

Passzív biztonság

KIA pro-ceed

A maximális stabilitás és ütközési biztonság növelése érdekében a cee’d GT modell megerősített vázszerkezetét egymással összekapcsolt, torziós elemek alkotják. Ezen felül hat légzsák gondoskodik a védelemről – két első, két oldalsó, és két függönylégzsák. Kia cee’d GT-je minden oldalról védelmet biztosít vészhelyzet esetén.

Technológia

KIA ceed GT

Az intelligens kulcsnak köszönhetően kulcsai maradhatnak biztonságban a zsebében. Kia cee’d GT-je felismeri, ha az intelligens kulcs a közelben van, így az autó nyitásához elég megnyomnia az ajtón található gombot, sőt, a motor is egy egyszerű gombnyomással indul.

A legjobb KIA ajánlatokkal várjuk Önt!

Ajánlatkérés